Om os

Vi er Haunted Park – DIT VÆRSTE MARERIDT!

Kort om Haunted Park og vores mål

Haunted Park holder til i Kauslunde ved Middelfart, hvor vi har overtaget det gamle savværk. Her har vi transformeret stedet og alle dets bygninger til et uhyggeligt skræmmende sted, hvor vi i hele oktober måned skræmmer gæster fra vid og sans.

Vores mål er, at alle skal have det sjovt. Det gælder både vores gæster og vores frivillige, som vi bestemt ikke kan undvære. De frivillige er helt essentielle for, at vi overhovedet kan afholde Haunted Park, og vi er glade for hver og en af dem – faktisk er vi som en stor familie.

Det spøger …

Der sker en masse uforklarlige ting her på det gamle savværk, og efter vi har snakket med de lokale indbyggere i Kauslunde, har vi fundet ud af, at det spøger i det meste af byen.
Vi har ikke tal på, hvor mange spøgelser og ånder vi har på savværket. Den gamle værksfører huserer her stadig og leger med alt fra elektriciteten til de gamle regnskabsbøger, som vi helst ikke må læse i. Derudover er der flyttet flere ånder ind fra de omkringliggende huse, fordi de er vilde med den stemning, vi skaber i oktober. Så du kan sagtens støde på paranormal aktivitet på din færd rundt i parken.

Vi ses til Haunted Park 2019 – vi glæder os så frygteligt meget til at skræmme dig!