Praktisk

Café

I vores lille hyggelige café kan du få hjerterytmen ned til normalt tempo efter turen rundt i vores mazes, mens du nyder en tår at drikke og lidt godt til ganen. Når du har fået varmen, kan du tage en tur mere.

Caféen tilbyder forskellige ting, blandt andet hot dogs, pommes frites, toast, kager, søde sager og kaffe og te.

Der er skræmmeforbud i caféen, så her kan du søge tilflugt fra alle skræmmerne. Desuden kan du bruge caféen, hvis du ikke har købt billet til vores mazes, men gerne vil ud og opleve den uhyggelige stemning i Haunted Parks omgivelser.

Handicapvenligt

Der er adgang for kørestolbrugere under forudsætning af tørre vejrforhold. Vær dog opmærksom på, at det er ujævnt terræn!

Opførsel

Al færdsel i og på området er på eget ansvar.

Fotografering er IKKE tilladt inde i mazes! Der vil desuden blive taget billeder i nogle mazes, og der er skiltet herom udenfor disse.

Personer i kraftig påvirket tilstand vil blive afvist.

Det er strengt forbudt at røre skræmmerne, og overtrædelse af dette vil medføre bortvisning. Husk dog på, at skræmmerne godt må røre dig med lette berøringer.

Påklædning

Det er efterår og derfor køligt, så husk godt med varmt tøj. Du kan risikere, at der kommer sminke på tøjet, da vores skræmmere bruger lette berøringer. Det kan fjernes igen med vand og sæbe.

Vi yder ingen erstatning for sminke på tøjet, så lad den dyre, hvide jakke blive hjemme denne aften.

Udklædning er IKKE tilladt.

Sikkerhed

Der er professionelle vagter samt førstehjælpere på stedet.

Ved yderligere spørgsmål, som ikke besvares her, kontakt venligst Allan Rosdal på tlf. 28550597 eller mail til administration@hauntedpark.dk.