Praktisk

Café

I vores lille hyggelige café kan du få hjerterytmen ned til normalt tempo efter turen rundt i vores mazes, mens du nyder en tår at drikke og lidt godt til ganen. Når du har fået varmen, kan du tage en tur mere.

Caféen tilbyder forskellige ting, blandt andet hot dogs, pommes frites, toast, kager, søde sager og kaffe og te.

Der er skræmmeforbud i caféen, så her kan du søge tilflugt fra alle skræmmerne. Desuden kan du bruge caféen, hvis du ikke har købt billet til vores mazes, men gerne vil ud og opleve den uhyggelige stemning i Haunted Parks omgivelser.

Aldersgrænse

På voksenaftener fraråder vi børn under 12 år, og på børneaftener fraråder vi børn under 4 år.

Scanning af billet

Det er ikke nødvendigt at printe din billet på et fysisk stykke papir inden ankomst. Det er nok at have den tilsendte billet med på en mobiltelefon, og så kan den scannes i billetsalget.

Opførsel

Al færdsel i og på området er på eget ansvar.

Fotografering er IKKE tilladt inde i mazes! Der vil desuden blive taget billeder i nogle mazes, og der er skiltet herom udenfor disse.

Personer i kraftig påvirket tilstand vil blive afvist, og det er ikke tilladt at tage mad, drikke eller alkohol med ind i parken.

Det er strengt forbudt at røre skræmmerne, og overtrædelse af dette vil medføre bortvisning. Husk dog på, at skræmmerne godt må røre dig med lette berøringer.

Påklædning

Det er efterår og derfor køligt, så husk godt med varmt tøj. Du kan risikere, at der kommer sminke på tøjet, da vores skræmmere bruger lette berøringer. Det kan fjernes igen med vand og sæbe.

Vi yder ingen erstatning for sminke på tøjet, så lad den dyre, hvide jakke blive hjemme denne aften.

Udklædning er IKKE tilladt.

Handicapvenligt

Der er adgang for kørestolbrugere under forudsætning af tørre vejrforhold. Vær dog opmærksom på, at det er ujævnt terræn!

Sikkerhed

Der er professionelle vagter samt førstehjælpere på stedet.

Force Majeur

Vi forbeholder os retten til at lukke visse områder i tilfælde af, at vi ikke finder det sikkert at have åbent på dagen.
Eksempelvis vil vi lukke vores udendørs labyrint i tilfælde af voldsom regn eller blæst.

Flere spørgsmål?

Har du flere spørgsmål, kan du enten kontakte os på vores Facebook-side eller ejer Allan Rosdal på tlf. 28550597 eller mail til administration@hauntedpark.dk.