Mazes 2019

I Haunted Park har vi forskellige mazes, som du som gæst kan tage en tur rundt i. Vi henter inspiration til vores mazes fra gyserfilm, gyserspil og fobier, så temaerne rammer bredt. Derfor møder du lidt af hvert på din tur gennem parken – og helt sikkert også noget, som rammer dine mareridt.

I 2019 har vi syv forskellige mazes fordelt på fire indgange:

 • Circus
  En tur i cirkus er altid sjovt og hyggeligt, men hvad sker der bag kulisserne, når mørket falder på og gæsterne er taget hjem? Noget lurer, og vores cirkus er ikke ligesom alle de andre.

 • Human Experiments
  Lægernes forsøg på at forstå menneskets hjerne og væsen er gået over gevind. Det har udviklet sig til talrige forsøg på at se, hvad menneskekroppen kan holde til, når det gælder ekstremerne.

 • Madhouse
  I vores Madhouse har lægerne gennem mange år forsøgt at kurere sindssyge hos patienterne. Ikke alle kure har endt lige heldigt, og mange af lægerne har selv taget skade.

 • SAW
  I want to play a game. The rules are simple. Jigsaw vil gerne have dig med ind i sin maze, hvor han gemmer på sine kunstfærdige traps. Make your choice.

 • Silent Hill
  Engang var det en almindelig by, men nu er det blevet indtaget af det onde med en tyk tåge liggende om sig. Når du først har begivet dig ind i mørket, er der ingen vej tilbage.

 • The Nun
  Det gamle kloster er forbandet. En ung nonne har hængt sig, og der er dæmonske kræfter på spil, og klosteret forvandler sig til en slagmark mellem de gode og onde kræfter.

 • Zombies
  En virus er brudt ud, og størstedelen af menneskeheden er allerede blevet ramt. For at komme i sikkerhed er du nødt til at krydse mazen med zombier. Pas på, du ikke selv ender som offer for zombiehorden.
  Bemærk: Dette er en udendørs maze, og er derfor påvirket af vejret. Vi kan derfor ikke garantere at denne er åbent, hvis vejret ikke tillader det.